• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Ga terug naar het nieuwsoverzicht

  3000 euro voor Voedselbank en Bucketlist

  3000 euro voor Voedselbank en Bucketlist

  06-02-2017

  Met gelukkige gezichten ontvingen vertegenwoordigers van de Voedselbank Veenendaal en Stichting Bucketlist afgelopen woensdag beiden een cheque van € 1.500,- van Rotaract Veenendaal.

  De afgelopen maanden hebben de 16 leden van Rotaract Veenendaal de handen uit de mouwen gestoken om geld in te zamelen voor deze twee goede doelen. Door middel van de verkoop van ruim 10.000 slagroomtruffels werd maar liefst 3000 euro ingezameld. Om een dergelijke hoeveelheid truffels te kunnen produceren sponsorden www.Enerpro.nl en De Maes Catering in natura door respectievelijk een pand en gasbranders beschikbaar te stellen.

  Het opgehaalde bedrag werd gelijkwaardig verdeeld over de twee doelen; Voedselbank Veenendaal, die inmiddels ruim 180 huishoudens ondersteunt met hun voedselpakketten en Stichting Bucketlist. Deze nieuwe stichting uit Rhenen is in oprichting en heeft tot doel om de laatste wensen uit te laten komen van terminaal-zieke jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Met deze bijdrage van Rotaract kan Bucketlist definitief van start met haar activiteiten.

  Rotaract Club Veenendaal heeft 16 leden van 17 tot 35 jaar uit Veenendaal en omgeving. Zij verleggen graag hun grenzen en organiseren diverse acties om goede doelen te ondersteunen. Jongeren die ook een steentje willen bijdragen aan de maatschappij en hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen, zijn van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Zie voor meer informatie facebook.com/RACveenendaal.