• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Ga terug naar het nieuwsoverzicht

  Cegeka-dsa steunt!

  Cegeka-dsa steunt!

  15-04-2015

  Misschien heeft u het gebouw van cegeka-dsa aan de Gildetrom weleens zien liggen vanaf de A12. In velerlei opzichten mooi dat dit dynamische ICT-bedrijf in onze gemeente Veenendaal is gevestigd. Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. Zij doen dat vanuit de overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later. Zij voelen zich ook nadrukkelijk maatschappelijk betrokken. Zowel in de productontwikkeling als in de eigen bedrijfsvoering ondersteunen zij duurzaamheid op actieve wijze.

   

  Daarnaast is er ook oog voor goede doelen die cegeka-dsa steunt. Dit zijn organisaties die zich stuk voor stuk fantastisch inzetten voor hun doelgroepen. Wij zijn erg blij dat zij ook de voedselbank jaarlijks steunen.
  Wij kunnen dit heel goed gebruiken in de dekking van onze vaste lasten. Sinds de oprichting van de Voedselbank in 2013 maken steeds meer huishoudens (tijdelijk) van deze voorziening gebruik. Inmiddels zijn dat er meer dan 200! Het voedsel wordt door bedrijven geschonken, maar voor de dekking van kosten voor huisvesting, transport en energie, is de Voedselbank afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. Daarom zijn we heel dankbaar met de trouwe en belangeloze steun van cegeka-dsa.

  Bedankt!