• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Ga terug naar het nieuwsoverzicht

  Donatie ter gelegenheid feestelijke opening SanoRice

  Donatie ter gelegenheid feestelijke opening SanoRice

  02-10-2015

  Op zaterdag 26 september 2015 heeft burgemeester Kolff van Veenendaal de nieuwe fabriekshal van SanoRice feestelijk geopend. Met deze 6000 m2 aan extra productieruimte wil SanoRice haar positie als Europees marktleider op het gebied van private label-rijstwafels verder versterken. Samen met Ton van Voorthuijsen, algemeen directeur van SanoRice Holding, en Richard Slijkhuis, fabrieksdirecteur van SanoRice Netherlands, gaf de burgemeester van Veenendaal een ferme druk op de knop, waarna een reusachtige rijstwafel gemaakt van ballonnen wegpofte, gevolgd door een luid applaus van de ruim 250 aanwezigen. Onder de genodigden waren de medewerkers van SanoRice met hun partners en kinderen. Daarnaast waren de bedrijven en relaties aanwezig die de bouw van de nieuwe fabriekshal mogelijk hebben gemaakt.
  Na de officiële openingshandeling werden de gasten uitgenodigd voor een rondleiding in de fabriek, om met eigen ogen de prachtige nieuwe hal met geavanceerde productielijnen te aanschouwen.
  Ton van Voorthuijsen kijkt vol trots terug op de periode waarin deze nieuwbouw tot stand kwam. “We hebben in korte tijd een prachtig project gerealiseerd met voornamelijk lokale partners. Door de goede samenwerking en de wil om het project te laten slagen, is het ons gelukt om binnen acht maanden deze nieuwe hal geheel operationeel te hebben en daar ben ik bijzonder trots op.” Van Voorthuijsen gaf verder aan dat SanoRice heeft besloten om een donatie van 5000 euro aan de Voedselbank Veenendaal te doen, om daarmee de verbondenheid van SanoRice met de gemeente Veenendaal en omgeving te onderstrepen.
  Ook burgemeester Kolff zegt trots te zijn op SanoRice, dat in ‘zijn’ Veenendaal gevestigd is. In zijn speech noemt hij SanoRice een van de toonaangevende bedrijven in de regio FoodValley. Een groeiend, internationaal bedrijf als SanoRice zorgt voor veel werkgelegenheid en innovatie.
  Het evenement werd gehouden in de nieuwe fabriekshal, waarin de afgelopen periode al volop geproduceerd is. De komende maanden worden er nog twee nieuwe productielijnen bijgeplaatst en de verwachting is dat de capaciteit van de fabriekshal op korte termijn volledig gebruikt zal worden. “De afgelopen jaren kenden we een stabiele groei en de verwachting is dat deze de komende jaren zal doorzetten. We zijn met deze nieuwe hal voldoende uitgerust om de internationale markt optimaal te kunnen blijven bedienen”, besluit Van Voorthuijsen.

   

  Op de foto vlnr: Richard Slijkhuis, Burgemeester Kolff en Ton van Voorthuijsen openen officieel de nieuwe fabriekshal van SanoRice
  Bron: www.VeenendaalseKrant.nl