• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Ga terug naar het nieuwsoverzicht

  Het Visnet in actie met ‘ Smaakpolitie’

  Het Visnet in actie met ‘ Smaakpolitie’

  25-03-2015

  Weet u al dat je met de meest uiteenlopende ingrediënten chips kunt maken? En hoe je een smaaktest houdt? Of misschien wel hoe je een compleet restaurant of koffiehoek runt, of hoe het er aan toe gaat in een snoepwinkel?

  Of…

   

  De kinderen van Christelijke Basisschool Het Visnet weten het inmiddels wel. De afgelopen weken zijn zij druk bezig geweest om alles te ontdekken wat met smaak te maken heeft. Daar werd natuurlijk veel bij gekookt, gebakken en ook geproefd. Met recht een smakelijk project.

  Afgelopen week is dit prachtige project ´Smaakpolitie´ afgesloten met een spetterende slotavond. Sprinkhaan proberen of een quiche met meelwormen…? Er was veel belangstelling van ouders en betrokkenen! De kinderen hebben kunnen laten zien wat ze geleerd, gemaakt en geoefend hebben. Daarnaast is met dit thema extra aandacht gegeven aan de mensen die veel moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Wat fijn dat Het Visnet met dit project een steentje heeft bijgedragen aan de voedselnoodhulp in onze buurten. Behalve de tafels vol met levensmiddelen is er een bedrag van maar liefst €957,- ingezameld! Vrijdag j.l. mochten we dit als voedselbanken Neder-Veluwe en Veenendaal in ontvangst nemen. Ook via deze weg willen we iedereen die hieraan bijgedragen heeft heel hartelijk bedanken.

   

  Op de foto v.l.n.r.: Gert Willemsen (Voedselbank Veenendaal), Herman van den Berkt (directeur Het Visnet), Hajé Nederhorst (Voedselbank Neder-Veluwe en Omstreken)