• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Hulp aanvragen van de Voedselbank?

  Heeft u geen hulpverlener en wilt u gratis hulp bij het in kaart brengen van uw financiële situatie om te bepalen of u in aanmerking komt voor een voedselpakket, stuurt u dan een mail met uw contactgegevens naar shmveen@gmail.com (SchuldHulpMaatje Veenendaal). Er zal dan contact met u worden opgenomen. U kunt ook bellen naar 06-18555808.

  Ook kunt u altijd contact opnemen of langsgaan bij Veens. U vindt het aan de Veens balie in het gemeentehuis. Openingstijden: ma- vr van 9.00-12.00 en van 13.00 – 15.00 uur / T (0318) 544 131 (9:00-17:00) / mail: info@veens-welzijn.nl. Op www.veens-welzijn.nl/Voordeur kunt u ook de Voordeur bij u in de wijk vinden.

   

  Informatie voor het aanmelden door de hulpverlener

  Aanmelding kan alleen gedaan worden door een hulpverlenende instantie via onderstaand formulier. Dit formulier kunt u online invullen, u heeft hiervoor de persoonsgegevens en gegevens omtrent de inkomsten en uitgaven nodig. U ontvangt een kopie van de aanvraag op het door u opgegeven mailadres. Staat u als officiële hulpverlenende instantie niet genoemd in het rijtje onder ‘Organisaties’ en vindt u dat u wel in het rijtje thuishoort?  Stuur dan een mail naar clientcoordinatie@voedselbankveenendaal.nl om dit kenbaar te maken. Er wordt dan contact met u opgenomen.