• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Ga terug naar het nieuwsoverzicht

  JV uit Veenendaal krijgt acht meter lange kassabon bij aankopen voor Voedselbank

  JV uit Veenendaal krijgt acht meter lange kassabon bij aankopen voor Voedselbank

  17-04-2017

  Een bon van 825 centimeter lang, gevuld met producten voor de Voedselbank. Dat is het resultaat van een wedstrijd langste kassabon die de jeugdvereniging van de Gereformeerde Gemeente in Veenendaal organiseerde.

  De +19 van de Gereformeerde Gemeente in Veenendaal is er maar druk mee. Tot nu toe heeft de kerkelijke gemeente dit jaar 158 dozen met levensmiddelen gevuld voor de Voedselbank.

  Jongeren uit de gemeente hadden er blijkbaar zoveel plezier in dat ze als jeugdverenigingen met elkaar de strijd aangaan wie de langste kassabon kan regelen. Tien mensen van de +19-vereniging vulden daarom in één keer 65 kratten voor de Voedselbank. Daar waren ze met z’n allen twee uur lang druk mee.

  En het resultaat mag er zijn. Aan de kassa moest 1250 euro afgerekend worden, wat goed was voor een bon van 8 meter en 25 centimeter. De bon werd gevuld met 1582 producten die allemaal apart gescand zijn. Of ze het wedstrijdje gewonnen hebben, moet nog blijken. De +16 vereniging is nog druk bezig met geld inzamelen om de +19 te verslaan.

  De actie levert vast veel dankbare voedselbankgebruikers op!