Nebal AlkhanGraag stel ik me even voor ik ben Nebal Alkhan. Ik kom uit Syrië en werk ongeveer al 5 jaar bij de kledingbank. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan helpen met heel veel dingen, zoals bijvoorbeeld vertalen.

Mijn motivatie voor het werk is dat ik met mensen werk waar ik blij mee ben en dat ze me niet laten voelen dat ik anders ben. Mijn voldoening van mijn werk is dat ik de taal beter kan leren kennen en begrijpen. En dat ik nieuwe mensen leer kennen die als familie voelen.

Ik neem mijn verhalen mee naar huis. Zoals bijvoorbeeld wanneer ik mensen ergens mee heb geholpen en dat zij daar blij van werden. Daar ben ik trots op. Ik heb veel geleerd van het werken op de kledingbank. Het meest wat ik geleerd heb, is goed samenwerken.

 

Bedankt voor alles!

Nebal Alkhan