• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Ga terug naar het nieuwsoverzicht

  PPG fietst geld bij elkaar voor Voedselbank

  PPG fietst geld bij elkaar voor Voedselbank

  28-09-2015

  In het kader van de PPG Wellness week, heeft PPG locatie Veenendaal ook dit jaar weer geld voor ons bij elkaar gefietst.
  Per rit die door medewerkers op de fiets t.b.v. het woon-werkverkeer is voltooid, doneert PPG een bedrag.

   

  Zo vertelde ook een van de deelnemers zijn persoonlijke verhaal:
  “Midden 2014 heb ik een open hart operatie moeten ondergaan. In het kader van revalidatie en weer op conditie komen, ben ik gaan fietsen. Het eerste doel was om tezamen met de Engelse collega’s, ook in het kader van PPG Wellness, de fietsrit “Coast to Coast” te fietsen. Een 3 daags evenement, over 275 km, met de nodige uitdagingen in de vorm van bergen / hellingen tot 20% stijging. Dit evenement heeft plaats gevonden op 15-17 Mei.
  Om de PPG Wellness activiteit van onze vestiging te onderstrepen, ben ik op 19 juni j.l. vanuit mijn woonplaats Leiden naar Veenendaal gefietst.” Geen elektrische fiets, zo benadrukte Edwin Verweij (foto) die als Sr. Key Account Manager bij PPG Industrial Coatings EMEA werkt.
  We danken PPG Industrial Coatings B.V. en in het bijzonder de fietsende medewerkers voor hun meeleven en originele sponsoractie ten bate van de voedselnoodhulp in onze buurten.