• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Lagerwey

  Ongediertebestrijding door Lagerwey
  Effectief, duurzaam en persoonlijk. Dat is de ongediertebestrijding aanpak van Lagerwey bestrijding & bescherming. Van mieren en muizen tot vliegen en wespen. Wij staan garant voor een woon- en werkomgeving die vrij is van ongedierte.
  Totaaloplossing
  Preventie is standaard onderdeel van onze ongediertebestrijding. Wij verwijderen dus niet alleen het ongedierte, maar pakken ook de oorzaak aan. Hierbij werken we vanuit het Integrated Pest Management plan (IPM). Onze specialisten met een bouwkundige achtergrond denken breed en komen met creatieve oplossingen zodat het ongedierte geen kans krijgt. Wij ondersteunen u graag bij het uitvoeren van preventieve maatregelen.
  Bestrijden van ongedierte
  Ongedierte is er in alle soorten en maten. Het kan door de een gezien worden als overlast terwijl een ander het niet storend vindt. De bestrijding van elk ongedierte afzonderlijk heeft een eigen aanpak nodig, sommige overlast gevende dieren die bestempeld worden als ongedierte mogen alleen geweerd worden en niet bestreden. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.