• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Rotaract

  Rotaract is de club voor jongeren tussen de 18 en de 35 jaar, werkend of studerend, die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen. Enerzijds betekent dit dat goede doelen in binnen- en buitenland worden ondersteund. Vaak zijn deze doelen groepen mensen die het minder getroffen hebben en die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Anderzijds zijn de leden van Rotaract ook een goed doel op zichzelf; door het organiseren en volgen van trainingen, workshops en projecten doen Rotaracters ervaring op en zijn er veel leermomenten.

  In december 2016 heeft Rotaract Veenendaal slagroomtruffels gemaakt en verkocht en daarmee geld opgehaald voor de Voedselbank Veenendaal. Een mooi lokaal doel waarvoor wij ons graag inzetten!
  Tevens was Voedselbank Veenendaal ook een van de gesteunde doelen op de Rotary sportdag 2017 welke door Rotary Veenendaal, in samenwerking met Rotaract Veenendaal, georganiseerd was.

  Meer weten over Rotaract Veenendaal? Bezoek onze website http://www.rotaractveenendaal.nl/ of facebookpagina https://www.facebook.com/RACveenendaal/