• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Vallei Auto Groep

  Vallei Auto Groep doneert €5.000,- aan Voedselbank Ede, Veenendaal en Wageningen

  Ook in 2013 heeft Vallei Auto Groep geen geld uitgegeven aan relatie- en kerstgeschenken. Dit jaar doneert Vallei Auto Groep maar liefst €5000,- aan de voedselbanken in Ede, Veenendaal en Wageningen.

  De voedselbanken richten zich op het bieden van praktische hulp aan inwoners in de omgeving waarvoor geen standaard hulp beschikbaar of toereikend is. Die hulp bestaat onder andere uit het wekelijks verstrekken van een zo gevarieerd mogelijk voedselpakket. De pakketten worden samengesteld uit levensmiddelen. Deze levensmiddelen worden beschikbaar gesteld door producenten en handelaren. Ook kunnen de voedselbanken haar cliënten helpen met het in contact brengen met zorginstanties.

  Arend Flier, commercieel directeur van Vallei Auto Groep, mocht vrijdag 14 februari de cheque overhandigen aan Gert Willemsen, fondswerver en relatiebeheerder bij Voedselbank Veenendaal. “Het is fijn dat ook Vallei Auto Groep op deze wijze betrokkenheid toont en onze buurtgenoten in nood wil ondersteunen.” reageerde Willemsen. De overhandiging vond plaats bij de vestiging in Ede.

  Wij hopen dat middels dit bedrag vele mensen en gezinnen op een praktisch manier geholpen kunnen worden.