• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Voedsel estafette

  U kunt helpen met de voedselinzameling!

  We zijn als voedselbank de afgelopen periode enorm gegroeid, inmiddels mogen we al zo’n 200 huishoudens helpen. Een voorwaarde om een goede voedselbank te kunnen zijn is dat er voldoende voedsel binnenkomt. De levering van producten door de bedrijven en supermarkten in Veenendaal is niet voldoende om goede pakketten samen te stellen.

  Om de voedselstroom te blijven garanderen is het nodig dat particulieren in beweging komen en inzamelingsacties via bijvoorbeeld kerken, scholen, verenigingen en bedrijven organiseren.

  Als voedselbank willen we graag via een voedselestafettesysteem uw hulp inroepen. Het betekent dat u met uw eigen achterban van vereniging, kerk, school of bedrijf een maand lang een inzamelingsactie organiseert. Na een maand van inzameling neemt dan een volgende deelnemende groep het stokje weer over. Zo hopen we doorlopend gedurende iedere maand een noodzakelijke aanvulling op onze voedselvoorraad te verkrijgen.

  Zou u, zou jij binnen het eigen netwerk eens na willen gaan of het mogelijk is om een voedselactie op te zetten?

  Voor opgave van een voedselactie of nadere informatie en voorlichting kun je contact opnemen met Edwin Boonstoppel, voedselwerving@voedselbankveenendaal.nl

  Al deelnemende doorlopende sponsors zijn: