• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Ga terug naar het nieuwsoverzicht

  Veenendaal verlicht Veenendaal

  Veenendaal verlicht Veenendaal

  05-11-2014

  Rotaryclub Veenendaal organiseert jaarlijkse kerstactie

  In december zal een 12 tot 15 meter hoge kerstboom de Markt in Veenendaal sieren. Het is de bedoeling dat er met de kerstdagen zeker 10.000 lampjes in die boom branden. Lampjes die particulieren, bedrijven en andere organisaties voor slechts € 2,- per stuk kunnen kopen. De netto opbrengst van de actie is bestemd voor lokale goede doelen, waaronder de Voedselbank Veenendaal, Stichting NN en Stichting Buitenzorg.
  Het is voor het vierde achtereenvolgende jaar dat Rotaryclub Veenendaal Regio deze kerstactie organiseert. Inmiddels draait de organisatie op volle toeren en weten we ons gesteund door diverse partijen, waaronder het bedrijfsleven in Veenendaal. Zij helpen mee om juist ook in deze tijd een succes te maken van deze actie.

   

  Dit jaar zullen er diverse activiteiten verbonden worden aan de verkoop van de lichtjes. Activiteiten van, door en voor Veenendalers. Naast het plaatsen van de boom en de onthulling door middel van het aansteken van de duizenden lichtjes op zaterdag 13 december zal er een week later (zaterdag 20 december) de Santa Run in het centrum van Veenendaal worden georganiseerd. Families, vrienden, sporters, iedereen kan voor € 10,- per persoon, in kerstmanpak, aan deze ludieke en unieke hardloopwedstrijd deelnemen. Wilt u meer informatie over de Santa Run, u aanmelden of voor de sponsormogelijkheden kijk dan op www.veenendaal.rotarysantarun.nl .

   

  Het verheugt ons als organisatie dat ook een aantal leveranciers van kerstpakketten onze actie ondersteunt. Ongetwijfeld denkt u in deze periode van het jaar ook weer na over kerstpakketten en relatiegeschenken. Van harte bevelen wij de met ons samenwerkende leveranciers aan.

   

  Uitgebreide informatie over de, met ons samenwerkende, kerstpakket leveranciers alsmede alle informatie over de gehele kerstactie vindt u op de website www.veenendaalverlichtveenendaal.nl.

   

  Veenendaal verlicht Veenendaal is een prachtig evenement door, van en voor Veenendalers.