• Sponsors
 • Hulp
 • Helpen
 • Ga terug naar het nieuwsoverzicht

  VOEDSELBANK WINT ÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN BIJ KRUIDVAT

  VOEDSELBANK WINT ÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN BIJ KRUIDVAT

  26-07-2014

  Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan het Dr. Slotemaker de Bruineplein 15 met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Tanja Evers één minuut gratis winkelen voor de Voedselbank Veenendaal. Bij de Voedselbank is een grote behoefte aan babyproducten. Tanja ging dan ook naar huis met een veel luiers, babydoekjes en fruit- en groentehapjes.

   

  Winkelmanager Marchien van Herk is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Veenendaal en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van de Voedselbank met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Van Herk.

  Tanja Evers, cliënt coördinator van de Voedselbank Veenendaal, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel babyproducten kunnen shoppen. Deze producten zijn vaak erg kostbaar om te kopen met een klein budget, maar wel nodig als er kleine kinderen zijn. Hier kunnen we veel mensen blij mee maken. Namens de Voedselbank Veenendaal wil ik Kruidvat hartelijk bedanken!”