KB-Bea

Eind 2014 zag ik ergens een oproep voor vrijwilligers bij de kledingbank staan en daar heb ik op gereageerd. Na een kennismaking en een paar keer op proef meegedraaid te hebben werd ik in januari 2015 officieel vrijwilliger.

Ik begon eerst met het sorteren van de ingebrachte kleding en al gauw werd ik verantwoordelijk voor de herenafdeling en dat was me op het lijf geschreven want ik had elf jaar in een herenmode zaak gewerkt.

Door omstandigheden ben ik na tweeënhalf jaar gestopt bij de kledingbank maar op Koningsdag 2019 kwam ik Thea tegen en zij vroeg of ik weer terug wilde komen en de babyafdeling wilde doen. Eerlijk gezegd leek de babyafdeling mijn helemaal niets maar ik besloot toch de uitdaging aan te gaan en mijzelf een jaar te geven om te kijken of ik er plezier in zou krijgen en ik kan je vertellen dat is gelukt!

Met veel zorg sorteer ik alle babykleertjes en alle andere baby benodigdheden en om ze daarna zo netjes mogelijk in de schappen te leggen alsof het lijkt dat het nieuw uit de winkel komt.Baby afdeling

Ik ben er altijd op de dinsdagavond en een enkele keer op woensdag daardoor heb ik weinig contact met de cliënten maar dat is goed zo!

Ik vind het fijn dat ik, met het prachtige team van vrijwilligers van de kledingbank, op deze manier wat kan betekenen voor mijn naaste die in een moeilijke periode zit en ze zo een beetje vooruit kunnen helpen, daar doen we het tenslotte met z’n allen voor!!

Groetjes,

Bea Reuvers