Jannette van DijkAangenaam kennis te maken! Ik ben Jannette van Dijk en inmiddels al heel wat jaren (sinds 2013) achter de schermen (letterlijk namelijk achter mijn laptop) actief voor de Kledingbank. Via mijn vriendin Helga, die op dinsdagavond als vrijwilliger kleding sorteert, ben ik betrokken geraakt bij de Kledingbank.

Ik kom oorspronkelijk uit IJmuiden en ben in 1994 naar het mooie Veenendaal verhuisd om samen te gaan wonen met Bart. Nog net voor de millenium wissel in het huwelijksbootje gestapt en nu alweer heel wat jaren samen en 2 kinderen rijker.

Samen met Lieske beheer ik de social media kanalen van de Kledingbank, een mooie manier om zonder kosten veel mensen te bereiken. Door regelmatig berichten te plaatsen op Instagram en Facebook hopen wij zoveel mogelijk mensen te bereiken zodat de Kledingbank bij steeds meer mensen bekend wordt. Ontzettend leuke manier om me in te zetten voor de Veenendalers die het even niet zonder hulp redden.

Super mooi om te zien hoe de Kledingbank de afgelopen jaren is gegroeid tot een volwaardige winkel waar klanten ook écht kunnen winkelen. Het leuke is ook om te zien hoe er als 1 team gewerkt wordt aan het neerzetten van een mooie winkel.

Trots op deze mooie club van vrijwilligers die hier week in week aan (mee)werken!

Groetjes,

Jannette van Dijk