Joanne Verschuren

Kent u dat?
Je komt iemand tegen die met zóveel passie haar werk doet dat je denkt dat wil ik ook!
Dat overkwam mij..

Mijn naam is Joanne en sinds september 2018 werkzaam bij de kledingbank. Voor die tijd werkte ik in een kledingwinkeltje bij het COA in Overberg. Toen dat ging sluiten kwam ik in contact met Thea Kuik en de kledingbank. Haar enthousiasme raakte me en al snel was ik betrokken bij de kledingbank. Eerst alleen op de woensdag maar al snel ook de vrijdagmiddag en eventueel andere dagdelen. Wij zeggen hier vaak tegen elkaar: “ als je eenmaal met het kledingbank-virus bent besmet..” zit je hier de hele week!
De herenafdeling is mijn verantwoordelijkheid. Ik vind het een leuke uitdaging om alles er strak en verzorgd bij te laten hangen. En ervoor zorgen dat er genoeg keuze is en het up to date te houden.
Bij de uitgifte-middagen help ik ook cliënten met het uitkiezen van de kleding. Door een praatje te maken krijg je soms een inkijkje in hun levens. Ik ben onder de indruk van de veerkracht van deze mensen. Vaak neem ik deze verhalen mee naar huis om over na te praten/denken.

De afgelopen jaren heb ik hier veel geleerd en nog steeds! De omgang met deze verschillende mensen vind ik een verrijking van mijn eigen leven.

Ons kledingbank-team is een hecht team! Er wordt hier gehuild maar vooral veel gelachen!
Ik ben dankbaar dat ik hierbij mag horen en hoop dit werk nog vele jaren te mogen doen.

Vriendelijke groet,
Joanne Verschuren