Lieske Boon

Sinds augustus 2019 ben ik betrokken bij de Kledingbank. Op 23 augustus 2019 plaatste ik de eerste foto op de Kledingbank Instagram pagina. Er was toen al een heel actief Facebook account met veel berichten en volgers, maar op Instagram was de Kledingbank nog niet vertegenwoordigd.

Langzaamaan begon ik daar steeds meer foto’s en berichten te plaatsen van teamleden, sorteer momenten, (kinder)kleding, feestkleding, sieraden, schoenen, oproepjes, heel veel leuke donatie acties van kerken, winkels, organisaties etc. Dit in nauwe samenwerking met Jannette (Facebook).

Inmiddels zijn er ruim 160 berichten gepost en hebben we meer dan 300 volgers. Erg leuk om op 1 plek in foto’s een soort totaalbeeld te krijgen van de (dagelijkse) activiteiten van de Kledingbank.

Leuk om te zien hoe langzaam aan ook de berichtjes van volgers binnen kwamen met vooral veel vragen over acties en donatie van kleding en accessoires. Ik ben onder de indruk van de betrokkenheid van Veenendaal om bij te dragen aan de missie van de Kledingbank. Dat is zo bemoedigend om te zien. Via de Kledingbank Instagram pagina heb ik ook andere Kledingbanken in Nederland leren kennen die daar vertegenwoordigd zijn. Er wordt online steeds meer zichtbaarheid gegeven aan dit belangrijke werk!

Groetjes,

Lieske Boon