KB-WilmaIk ben Wilma en werk alweer 8 jaar als vrijwilliger bij de kledingbank.  Op dit ogenblik werk ik op de dinsdagavond en de vrijdagmiddag. Ik ben iemand van aanpakken en denk graag mee.

Ik kan niet zo goed tegen oneerlijkheid.

Ik ben verantwoordelijk voor alle kinderkleding meisjes en jongens. Dit houdt in het sorteren vanuit de ingebrachte kleding of het nog bruikbaar is, daarna sorteren naar jongens en meisjes en dan op maat. Dit is veel werk om het iedere week voor elkaar te krijgen.(helaas krijgen we nog te vaak kapotte kleding aangeboden waar we niets aan hebben)

Ik doe het vrijwilligerswerk vanuit mijn hart. Wil graag een steentje bijdragen aan de minder bedeelden in onze maatschappij. Deze mensen hebben ook goede kleding nodig om voor de dag te komen. Je zal zelf maar iKinderkledingn deze situatie belanden dan ben je blij dat er dit soort zaken aanwezig zijn.

Van de opbrengsten van rommelmarkten die we af en toe houden (geen verkoop van kleding) probeer ik altijd ondergoed te scoren (tegen de laagste prijs). Hiermee kunnen wij onze klanten weer voorzien van nieuw ondergoed.

Op de uitgifte dag zien we weer veel mensen die dankbaar zijn dat dit alles mogelijk  is en hier doen we het voor. Met een groep enthousiaste vrijwilligers!

Veenendaal mag trots zijn dat ze naast de voedselbank ook een kledingbank hebben.