The Maxx Veenendaal en Den Hartog Racing slaan de handen ineen. Voor Voedselbank Veenendaal willen wij zo veel mogelijk geld inzamelen. De Voedselbank is namelijk aan het sparen voor een nieuwe bus / vrachtwagen om het voedsel op te kunnen halen bij de diverse leveranciers.

 

Ga hier gelijk naar de donatiepagina! U kunt doneren tot vrijdag 19 maart!

 

Op vrijdag 12 maart gaat Rick den Hartog van Den Hartog Racing in 12 uur tijd zo veel mogelijk rondjes rijden op de Indoor Kartbaan van The Maxx Veenendaal.

Hierbij hebben wij natuurlijk jullie nodig! Alle donaties worden gebruikt om dit doel te behalen! Het evenement is geheel coronaproof en wordt via onze livestream & socials uitgezonden. Meer hierover volgt snel!

Doneer je als bedrijf € 100,- of meer dan komt je bedrijfslogo tijdens het evenement prominent in beeld! Heb je een andere idee? Stuur dan een mailtje naar info@themaxx.nl.

Het doel:
De vrachtwagen (BE-combi bus) van Voedselbank Veenendaal is hoognodig aan vervanging toe. Steeds vaker lopen zij tegen forse reparaties en hoge onderhoudskosten aan. Uitval van dit vervoer geeft onzekerheid in het logistiek proces om de producten op tijd in de Voedselbankwinkel te krijgen. De transportvrijwilligers die 3 tot 4 dagen per week op pad gaan om de producten lokaal en regionaal in te zamelen hebben een nieuwe betrouwbare bus nodig die voldoet aan de eisen van voedselveilig gekoeld transport en beschikt over voldoende laadcapaciteit en een laadklep. Alles bij elkaar vraagt dit een grote investering waarvoor wij ons graag willen inzetten!